Tårnenglene

Annenhver søndag (partallsuker) er det ”tårnengelsamling” i Skien kirke, parallelt med gudstjenesten.

Dette er en kreativ søndagsskole, som holder til i tårnengelrommet bak orgelgalleriet i kirken.
Trygve Wikstøl er ansvarlig for tårnenglene i Skien kirke, med konfirmanter og foreldre som gode hjelpere.

Søndagsskolen er tilrettelagt for barn mellom fem og ti år. Vi har bibelfortelling, sang og musikk, litt leker og forskjellige aktiviteter hvor vi lager ting, og gjerne noe godt å kose oss med. Før jul lager vi engler og smykket ut hele kirken til jul. Til fastelaven lager vi fastelavensris og til påske maler vi egg.

Vi avslutter med stor fellesgudstjeneste, hvor alle generasjoner er sammen  i det store kirkerommet på en søndag klokka elleve.

Program våren 2017:

* 15. januar
*  29. januar: Barnegudstjeneste.
*  12. februar
*  26. februar
*  12. mars: Barnegudstjeneste
*  26. mars
*  09. april Palmesøndag
*  23. april
*  30. april: Barnegudstjeneste (blomstergudstj.)
*  07. mai
*  21. mai: Barnegudstjeneste
                  med Barnekoret og utdeling av 6-årsbok
                «Petrus-dag» på Kapitelberget etter gudstj

Kreativ  søndagsskole med
Sang og musikk, bibelfortellinger og aktiviteter.
Hvis du vil ha en uforpliktende SMS om hva som skjer
på ”Tårnenglene” i forkant av samlingen,
send tlf.nr. og navn til 98642103. merk: tårnengel

Hovedleder for ”tårnenglene” er Trygve Wikstøl (mob: 98642103)

Alle barn er velkommen! Og lurer du på noe så slå på tråden til Trygve eller send en melding til trygve.wikstol@skien.kommune.no.
Da kan du også spørre om å få en gratis sms-varsling før samlingene :-)