Babysang våren 2019

Sang, lek og kos med barnet ditt, og hyggelig felleskap med andre foreldre. Velkommen!

Velkommen til babysang!

Skien, Gjerpen og Borgestad menigheter arrangerer sammen babysangkurs denne våren

Vi tilbyr to kurs:

1) "De første strofene" - 10 uker til 7 mndr. Onsdager kl.10-11 med felles lunsj fra kl.11. Sted: Skien menighets ungdomshus, Holberggate 3 (vis-á-vis kirken)

Vi har fokus på de gode, gamle barne-reglene, små sanger og sangleker, rim, enkle danser og deilig avslapning med bånsuller. Alt er tilpasset de minstes behov for nærhet, trygghet og kos. Kurset har som mål å øke og inspirere til kosestunder med rim, regler og små sanger i hverdagen. Mamma eller pappa må være med.

2) "Opp og stå, ut og gå" - 8 mndr til 1,5 år. Onsdager kl.11.45-12.45 med felles lunsj i forkant, kl 11. Sted Skien menighets ungdomshus, Holberggate 3 (vis-á-vis kirken)

Her er aktivitetsnivået høyt og vi leker oss gjennom sanger og ulike danser. Fokus på ulike instrumenter for å oppøve evnen og gleden ved ulike rytmer. Vi går på jakt etter mamma eller pappa bak tynne skjerf og omvendt. Opp på hesten og ut i blesten, her er det ingen hvilestund! Sangene, reglene og de ulike aktivitetene er hentet fra aktuelt materiale for denne aldersgruppen. Mamma eller pappa må være med.

Datoer: 6/2, 13/2, (vinterferie 20/2), 27/2, 6/3, 13/3, 20/3, 27/3, 3/4.

Pris: 200 kr. Vi serverer kaffe/te og frukt. Ta med egen niste til lunsj.

Meld deg på HER.

Har du spørsmål: Ta kontakt med Laurie! laurie.kjernald@skien.kommune.no. Kontortelefon: 35589078