Gi en gave til inventar i Ungdomshuset

Gaver kan gis via bankkonto: 1503.30.41281 eller vipps 55096

Skien menighet har det siste året restaurert Ungdomshuset tideligere KFUK/M (mursteinsdelen av bygningen) som ligger vis a vis kirken. Ungdomshuset blir menighetens faste holdested for barne- og ungdomsarbeid. Huset rommer også et rikt korarbeid. Speidergruppene: 3 og 8 Skien blir fremdeles å finne i huset. Skien KFUK/M  har sine faste møter her. Huset er oppdatert med nytt kjøkken, heis, toaletter og det er flere store rom foruten storsalen som kan leis ut  til møter og treff som dåpsselskaper, minnesamvær.  Kostnaden er stor for menigheten og vi er veldig glade for alle gavene som kommer inn til hjelp for å få invetar på plass. I mars kom hele 42 800 inn i gaver fra privatpersoner. Så på forhånd tusen takk for alle gaver !