Diakonikonferansen 2018

Stiftelsen CRUX avd Tilja har i samarbeid med Skien Baptistkirke, "Der du bor Grenland" og Den Norske Kirke gleden av å invitere til vår første Diakonikonferanse i Grenland;

"Roten til alt godt" - Diakonikonfernasen i Grenland 2018

Diakonikonferansen er for deg som jobber, som frivillig eller ansatt, med mennesker i sårbare og utfordrende livssituasjoner. Eller for deg som bare interesserer deg for diakoni.

Dette blir en konferanse som tar opp viktige og spennende temaer og har dyktige foredragsholdere:

Helmuth M. Liessem - generalsekretær i Stiftelsen CRUX. "Sterk, sårbar, sammen - diakoniens kjennetegn"

Emil Mattson - direktør i Räddningsmissionen Göteborg. "Røtter i en rotløs tid"

Stian Hansen - prosjektleder rusproblematikk DNK. "Når Jesus forandrer livet"

Åse Holmberg - førsteamanuensis Universitetet i Sør-Norge. "Troen i terapien"

Berit Okkenhaug - tidligere prest ved Modum Bad. "Fra skam til livsmot"

Det vil også bli workshops begge dagene.

I tillegg til konferansen blir det holdt en Bob Dylan-messe i Skien kirke torsdag 18.oktober kl 19.00

Sted: Skien Baptistkirke

Tid: 18-19.oktober

Pris: 750 kr/person (NB! Flere organisasjoner og menigheter kjøper inn gruppebilletter, ta gjerne kontakt med oss eller din organisasjon/menighet vedrørende dette.)

MER INFO OG PÅMELDING HER!