LEDERTRENING

L1   L2   L3 - ledertrening i kirka for ungdommer!

Har du et ledertalent i magen, er du glad i å hjelpe andre eller har du et ønske om å utvikle deg som leder og som person? Bli med på kirkens ledertreningsprogram!

Ledertreningen i kirke består av 3 ulike kurs som bygger på hverandre. L1 er for deg som var konfirmant i fjor og her får du en innføring i det å lede andre basert på et kristent syn på mennesker og verden. Vi fokuserer på å finne sin lederstil og tjenende lederskap. Praksis er i kirkens trosopplæringstiltak for barn. På L2 ser vi nærmere på hvordan vår kristne tro kan påvirke våre valg og måten vi leder på. Du vil få utfordringer i caser og problemløsning, og ha praksis på konfirmantleir. L3 er fortsatt i utvikling og vi har som mål å her få et godt videregående lederkurs med diakonalt fokus. Det vil si at du står i reelle ledelsessituasjoner med ansvar og omsorg for mennesker. Praksis her er en utlandstur med diakonale oppgaver.

Alle kurs har 4 samlinger i året i tillegg til praksis og en savslutningsfest. Datoer for kurs er 1.nov, 29.nov, 17.jan, 14.feb. Alle ganger kl 18.30-21.

Vil du vite mer? Ta kontakt med Anna Erika. annaerika.myrvold@skien.kommune.no, mobil: 47068792.

PÅMELDING HER!