To spir på Lyngbakken


To Spir har kommet godt i gang igjen, med god stemning på øvelser, ivrige korister og mye repertoar å øve på. 

Koret deltok på gudstjeneste i Skien kirke søndag 24 april, med blant annet et nytt medley som passer fint til dåpsgudstjenester, der Arild Bakke har satt sammen "Sov du lille", "Lykkeliten" og "Kvelden lister seg på tå" til et fint potpuri. 

 

Men vårens høydepunkt for koret var utvilsomt besøket på Lyngbakken bo- og behandlingssenter. Torsdag 12. mai hadde mange av brukerne og beboerne samlet seg i stua, og fikk en hyggelig stund med To Spir og Arild, både kornummer og solosanger - vårviser, norske klassikere og litt allsang - det slo godt an! 

Den fyrste song, Gartnerløkka, Det lysnet i skogen, Har du fyr og Goodnight Sweetheart - det er eksempler fra repertoaret de fremførte.

For de gamle var det et fint avbrekk i hverdagen, og et veldig godt og meningsfylt oppdrag for koret. Hva gir vel mer glede enn å bruke sangen i en slik sammenheng? Mange sang med, ansiktene strålte og vi rakk akkurat å bli ferdig til kveldsmaten skulle serveres.

 

Koret ble også veldig godt tatt i mot av aktivitøren på senteret, med kaffe, mineralvann og nybakte horn. To Spir kommer gjerne igjen!

 

Til høsten starter koret opp igjen, med de to første øvelsene 17. og 31. august, begge k19 i Holbergsgate 3. Velkommen skal du være om du har lyst til å bli med.

Tilbake